EWS Group heeft zes divisies om haar brede en zeer gespecialiseerde dienstverlening te leveren. Deze divisies zijn ieder actief op een ander terrein:

Het hoofdkantoor van de EWS Group is gevestigd in Werkendam, Nederland. Naast het hoofdkantoor in Nederland heeft EWS meerdere Europese vestigingen in België, Frankrijk, Oostenrijk, Spanje, Italie, Engeland en Duitsland. Voor meer informatie, klik hier.

Missie en visie
De missie van de EWS Group is het ontzorgen van de klant betrekking tot bio infestaties en hygiënerisico’s. Onze visie is om door partnership, innovaties en transparante afspraken met opdrachtgevers, samen met onze medewerkers een toonaangevende positie in de branche te realiseren.

MVO
De EWS Group heeft Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO) oftewel duurzaam ondernemen, hoog in het vaandel staan. Wij houden rekening met de effecten van onze bedrijfsvoering op mens, milieu en maatschappij. Dit proces is onderhevig aan continue verbetering.

Binnen EWS Pest control en EWS Fauna management wordt gewerkt volgens de eisen gesteld door Integrated Pest Management (IPM). Hierbij ligt de nadruk op het voorkomen van eventuele schade aan het milieu tijdens het uitoefenen van onze werkzaamheden. Streven is dan ook om het gebruik van biociden te verminderen en zo mogelijk te voorkomen.

Sinds 2010 steunt de EWS Group de Kenia Stichting Gelijke KansenDeze stichting biedt de straatkinderen in Kenia een toekomst door hen onderdak, voedsel en een opleiding te geven. Zij werken nauw samen met de lokale bevolking om een bijdrage te leveren aan de oplossing van dit maatschappelijke probleem. Momenteel financiert de stichting het St. Dorcas kindertehuis in Nairobi en het Child Support Kenia in Mombassa.

More information