Onze kwaliteit krijgt vorm door mensen die hun vak verstaan: onze specialisten! Alle specialisten van de EWS Group zijn in het bezit van de verplichte vakdiploma’s en licenties en zijn op de hoogte van alle geldende wetten en regelgeving. Verder houden onze specialisten hun kennis up-to-date door het regelmatig volgen van trainingen, cursussen en nascholingsopleidingen. Hierdoor is een professionele werkwijze gegarandeerd en wordt er gewerkt met veel aandacht voor veiligheid van mens en milieu. De EWS Group is in het bezit van de volgende certificeringen:

BePMA, CEPA & IMFO

EWS België is lid van de beroepsvereniging BePMA (Belgian Pest Management Association) welke lid is van CEPA (Confederation of European Pest Management Associations). Deze brancheverenigingen streven naar verhoging van de kwaliteit en verdere professionalisering van de plaagdiermanagementbranche.

In het kader van Fumigation staan wij in het Gafta Approved Register of Fumigators. Tevens zijn meerdere van onze personeelsleden gecertificeerd voor het uitvoeren van gasvrijmetingen op SOLAS-tankers. Daarnaast is EWS België wat betreft Maritime & logistics onderdeel van de International Maritime Fumigation Organization (IMFO). Dit is een internationale groep die bestaat uit onafhankelijke organisaties met als doel wereldwijde standaarden voor het onderweg fumigeren van voorraad aantastende insecten in alle levensstadia.

EWS Group heeft tevens de Missie voor de Bescherming van de Werknemers ondertekend, wat inhoudt dat wij voor de overheid mogen werken.

More information