Skip to content

Op 25, 26 en 27 januari 2017 vindt in de Jaarbeurs in Utrecht de Vakbeurs Facilitair en Gebouwbeheer plaats. De beurs wordt gezien als dé ontmoetingsplek op het gebied van facilitair management in Nederland en België. Met gemiddeld 18.000 bezoekers en bijna 400 standhouders is de beurs binnen zijn vakgebied het grootste evenement ter wereld!

EWS is standhouder op de Vakbeurs. Bij onze stand (K25) kunt u rekenen op de deskundigheid van de specialisten van EWS Pest control. Onze collega’s van Pest control voorzien u graag van advies op het gebied van plaagdierpreventie, plaagdierbestrijding, hygiëne en bouwkundige weringsmaatregelen. Zij zijn er op gebrand om al uw zorgen uit handen te nemen! Ontdek hoe wij kunnen fungeren als een verlengstuk van uw diensten.

Op de Vakbeurs presenteren wij een nieuw product: Xignal. Xignal is een innovatief systeem om overlast van knaagdieren effectief te bestrijden wat wij in onze dienstverlening gaan integreren. Hiermee kunnen wij digitaal de status van uw muizen- en rattenvallen in kaart brengen: gespannen, gesprongen of gesprongen met vangst. Met deze gerichte monitoring optimaliseren wij uw plaagdiermanagement. Een groot voordeel is dat er ruimte ontstaat voor intensieve en bovenal efficiënte inspecties. Dat bespaart u kosten.

Met Xignal doet EWS bovendien mee aan de FGNoviteitenprijs. Deze prijs wordt jaarlijks uitgereikt aan het meest innovatieve product binnen het vakgebied facilitair management en gebouwbeheer. Xignal is een innovatief en duurzaam product en daarom zijn wij er van overtuigd dat het een grote kanshebber is voor de prijs!

Ook kunt u bij onze stand kennis maken met Scarecrow. Het Scarecrow-systeem maakt op effectieve wijze gebruik van de natuurlijke angstkreten van vogels. Door de angstkreten van hun soortgenoten raken vogels gealarmeerd. Vervolgens kunnen zij de “in nood verkerende soortgenoot” niet vinden. Deze onzekerheid zorgt ervoor dat de vogels het gebied als onveilig gaan beschouwen en op zoek gaan naar een ander verblijfsgebied. EWS is een officiële distributeur van het Scarecrow-systeem.

Heeft u interesse in een vrijblijvend gesprek? Kom dan langs bij onze stand en draai aan het Rat van EWS. Met een draai aan het rad heeft u altijd prijs: maakt kans op korting en andere leuke prijzen. Bezoek ons bij stand K25!

Wilt u voorafgaand aan de beurs informatie ontvangen over onze diensten, of wilt u een vrijblijvende afspraak maken? Aarzel niet om contact met ons op te nemen!

Klik hier voor meer informatie over de divisie Pest control.

Klik hier voor meer informatie over de Vakbeurs Facilitair en Gebouwbeheer.

Volg ons op Facebook en blijf op de hoogte van het laatste nieuws en onze activiteiten.

Volg ons op Twitter en blijf op de hoogte van het laatste nieuws en onze activiteiten.

Volg ons op LinkedIn en blijf op de hoogte van het laatste nieuws en onze activiteiten.