Skip to content

Effectieve oplossingen voor uw vogelprobleem

Bescherm uw bedrijfspand, wagenpark en de gezondheid van uw medewerker

Overlast door vogels

Vogels zijn van oudsher ongenode gasten in moestuinen, boomgaarden en op akkerland. Ze eten geteelde vruchten en pas gezaaide zaden. Tegenwoordig is vogeloverlast met name in bebouwde gebieden een probleem. Denk aan nestelende meeuwen die auto’s en gebouwen bevuilen of aan grote hoeveelheden verwilderde duiven op straten en pleinen.

Vaak worden ze door mensen gevoerd waardoor niet alleen nog meer vogels, maar ook allerlei andere ongewenste dieren hun opmars maken. Als vogels in grote groepen opereren zorgen ze bovendien voor geluids- en stankoverlast. Ook kunnen ze ziekteverwekkers overdragen op de mensen en zo een gezondheidsrisico vormen.

EWS Group dé zakelijke partner in fauna management.

Vogelpinnen

Onze vogelpinnen zijn gemaakt van UV-lichtbestendig polycarbonaat en in diverse lengtes beschikbaar. De pinnen weren vogels op een effectieve manier van gebouwen.

Elektr. vogelwering

Elektronische vogelwering is een soort schrikdraad tegen vogels. Het is bijna niet zichtbaar en zeer effectief of vogels op afstand te houden! Zodra de vogels in aanraking krijgen ze een schokje.

Draadsysteem

Een draadsysteem is door het gebruik van dunne nylon draden vrijwel onzichtbaar, dat voorkomt dat vogels kunnen landen. Het systeem vormt een flexibele en permanente oplossing

Vogelnetten

Voor grote objecten zijn vogelnetten de meest gebruikte methode tegen vogeloverlast. Wij hebben mogelijkheden voor diverse maaswijdten. Ze zijn inzetbaar op beschutte plaatsen.

Lasersyteem

Als modulair ontwerp past een lasersysteem zich aan uw specifieke behoeften aan en biedt het veelzijdige plaatsingsopties. Of het nu gaat om daken, open ruimtes of zitplekken.

Flock-off

Het Flock Off-systeem is een humane oplossing om te voorkomen dat vogels op landen. Wanneer vogels in de buurt vliegen, verstoort Flock Off een belangrijk eiwit dat wordt gebruikt om te navigeren.

Meer informatie

Heeft u vragen of wilt u meer informatie over een of meerdere van onze oplossingen? Onze adviseurs staan u graag te woord. U kunt bellen of contact opnemen via het formulier

Kerktoren-Veeteeltstraat-108-Amsterdam.jpg

Iedere situatie vraagt om een andere oplossing

Onze faunaspecialist komt graag bij u op locatie voor een vrijblijvend en passend advies. Door onze jarenlange ervaring is er niets wat wij niet hebben meegemaakt op het gebied van vogelwering. Wij verhelpen ook graag effectief úw vogeloverlast!

Dus bent u op zoek naar een permanente oplossing voor uw vogelprobleem of juist een onzichtbare, naar een oplossing die ook op grote hoogte te plaatsen is of juist flexibiliteit biedt? Onze oplossingen zijn hoe dan ook diervriendelijk en we komen graag bij u op locatie voor een gratis inspectie!

Hoe kunnen we u van dienst zijn?

Wij zijn van mening dat zaken doen op een verantwoorde manier een positieve impact op de maatschappij heeft. Als dienstverlenend bedrijf op het gebied van vogelwering en het bestrijden van plaagdieren en ongedierte doen wij er alles aan om uw onderneming of woonomgeving volledig te beschermen tegen muizen, ratten, kruipende en vliegende insecten, houtaantasters, én vogels!

Al onze servicemedewerkers zijn ervaren vakmensen, opgeleid en servicegericht en voldoen aan alle wettelijke eisen die de ongediertebranche voorschrijft. Laat ook uw bedrijf of woning beschermen tegen vogels! Voor kwaliteit moet u bij EWS Fauna management zijn.

EWS FAUNA MANAGEMENT

EWS Faunabeheer is gespecialiseerd in het oplossen van problemen met vogels en wild. Deze dieren vallen normaal gesproken niet onder de typische plaagdierbeheersingsdiensten, maar kunnen toch ernstige schade of overlast veroorzaken. Goed faunabeheer beperkt en voorkomt schade aan dieren in het wild en lost tegelijkertijd problemen van klanten op.

Wilt u een adviseur spreken?

Guido Raeymaekers

Technical & Commercial Advisor

g.raeymaekers@ews-group.com
+32 472 06 22 44

Vraag een inspectie aan!

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.