Skip to content
Voor vragen of een offerte bel +32 35 41 27 92

EWS Fauna management

EFFECTIEVE OPLOSSINGEN
VOOR UW VOGELPROBLEEM

Bescherm uw bedrijfspand, wagenpark en de gezondheid van uw medewerkers

Vraag een inspectie aan!
EWS Group dé zakelijke partner in fauna management.

EEN PASSENDE OPLOSSINGEN VOOR ALLE SOORTEN VOGELS

EWS Fauna management geeft u deskundig advies bij overlast door vogels met inachtneming van de geldende wettelijke bepalingen. Tevens treffen wij preventieve maatregelen om toekomstige overlast te voorkomen. Wij nemen het welzijn van mens, dier en milieu altijd in acht.

EWS-Vogelwering-Duivenpinnen.jpg

Vogelpinnen

Onze duivenpinnen, meeuwenpinnen en algemene vogelpinnen zijn gemaakt van UV-lichtbestendig polycarbonaat en beschikbaar in diverse lengtes. De robuuste naalden zijn 1,4 mm in doorsnede en gemaakt van 302 graad rvs. De pinnen weren vogels op een effectieve manier van gebouwen.

EWS-Vogelwering-elekt.-systeem.jpg

Elektr. vogelwering

Elektronische vogelwering is een soort schrikdraad tegen vogels. Het is bijna niet zichtbaar en zeer effectief! Zodra de vogels in aanraking komen met ons elektrische systeem krijgen ze een schokje. Een duurzame bijkomstigheid is dat deze vorm van wering ook beschikbaar is op zonne-energie!

EWS-Vogelwering-Draadsysteem.jpg

Draadsysteem

Een draadsysteem tegen vogels is door het gebruik van dunne nylon gecoate rvs-draden een vrijwel onzichtbaar systeem dat voorkomt dat vogels kunnen landen. Het systeem vormt een flexibele en permanente oplossing en is ideaal op plaatsen waar u wilt dat de vogelwering niet opvalt.

EWS-Vogelwering-vogelnetten-terras.jpg

Vogelnetten

Voor grote objecten zijn vogelnetten de meest gebruikte methode tegen vogeloverlast. Wij hebben mogelijkheden voor diverse maaswijdten. Ze zijn inzetbaar op beschutte plaatsen op gebouwen en daken waar vogels nestelen en zeer geschikt voor balkons.

Iedere situatie vraagt om een andere oplossing.

MAATWERK

Onze faunaspecialist komt graag bij u op locatie voor een vrijblijvend en passend advies. Door onze jarenlange ervaring is er niets wat wij niet hebben meegemaakt op het gebied van vogelwering. Wij verhelpen ook graag effectief úw vogeloverlast!

Dus bent u op zoek naar een permanente oplossing voor uw vogelprobleem of juist een onzichtbare, naar een oplossing die ook op grote hoogte te plaatsen is of juist flexibiliteit biedt? Onze oplossingen zijn hoe dan ook diervriendelijk en we komen graag bij u op locatie voor een gratis inspectie!

Hoe kunnen we u van dienst zijn?
Wij zijn van mening dat zaken doen op een verantwoorde manier een positieve impact op de maatschappij heeft. Als dienstverlenend bedrijf op het gebied van vogelwering en het bestrijden van plaagdieren en ongedierte doen wij er alles aan om uw onderneming of woonomgeving volledig te beschermen tegen muizen, ratten, kruipende en vliegende insecten, houtaantasters, én vogels!

Al onze servicemedewerkers zijn ervaren vakmensen, opgeleid en servicegericht en voldoen aan alle wettelijke eisen die de ongediertebranche voorschrijft. Laat ook uw bedrijf of woning beschermen tegen vogels! Voor kwaliteit moet u bij EWS Fauna management zijn.

Wilt u een adviseur spreken?

Serge Van Hoomissen

Technical & Commercial Advisor Pest Control & Bird Control

s.vanhoomissen@ews-group.com | +32 472 98 19 42

OVERLAST DOOR VOGELS

Vogels zijn van oudsher ongenode gasten in moestuinen, boomgaarden en op akkerland. Ze eten geteelde vruchten en pas gezaaide zaden. Tegenwoordig is vogeloverlast met name in bebouwde gebieden een probleem. Denk aan nestelende meeuwen die auto’s en gebouwen bevuilen of aan grote hoeveelheden verwilderde duiven op straten en pleinen.

Vaak worden ze door mensen gevoerd waardoor niet alleen nog meer vogels, maar ook allerlei andere ongewenste dieren hun opmars maken. Als vogels in grote groepen opereren zorgen ze bovendien voor geluids- en stankoverlast. Ook kunnen ze ziekteverwekkers overdragen op de mensen en zo een gezondheidsrisico vormen.

Allemaal zaken die u wilt voorkomen!

Gezondheidsrisico’s

Vogels kunnen ziekteverwekkers overdragen op de mens en zo een gezondheidsrisico vormen.

Vervuiling en imagobeschadiging

Vogeluitwerpselen zijn letterlijk een smet op gebouwen, zeker als ze in grote hoeveelheden voorkomen. Hierdoor ligt zelfs imagobeschadiging op de loer.

Schade aan gebouwen

Uitwerpselen van vogels bevatten stoffen die corrosie aan verschillende bouwmaterialen veroorzaken. Bovendien vormen de uitwerpselen een aantrekkelijke broedplaats voor schadelijke insecten en mijten.

Geluids- en stankoverlast

Vogels kunnen met hun aanhoudende lawaai slapeloze nachten veroorzaken.

Vogelwering in de media

VUL HET CONTACTFORMULIER IN VOOR VRIJBLIJVEND ADVIES OF EEN INSPECTIE.