Skip to content

Fumigation

Begassingen

EWS Fumigation is specialist op het gebied van begassingen. Dankzij onze jarenlange ervaring en hoogopgeleide medewerkers, beter bekend als gassingsleiders, is EWS Fumigation uw ideale partner voor het uitvoeren van al uw begassingswerk!

Bij begassing of fumigatie wordt gebruikgemaakt van een gifgas voor de curatieve behandeling van goederen of ruimten tegen ongedierte. EWS Fumigation voert begassingen uit in containers, silo’s, magazijnen, schepen of bedrijfsgebouwen.

De gassingsleiders van EWS hebben een brede internationale ervaring in behandeling van allerlei import- en exportlading zoals: granen, oliezaden, peulvruchten, noten, tabak, cacao, koffie en rijst. Ook begassing van woningen, industriële gebouwen, transportmiddelen, silo’s, museum- en kunstvoorwerpen voeren we regelmatig uit.

Uit het uitvoeren van begassingen/fumigaties is ook de divisie EWS Gas measurement voortgekomen. Iedere container dient na een fumigatie te worden gemeten op schadelijke gassen en dampen. Voor meer informatie over gasmetingen en de wettelijke toegestane grenswaarden, kijk op EWS Gas measurement.

Afspraak maken

Voor meer informatie kunt u bellen of contact opnemen via ons contactformulier.

Wilt u een adviseur spreken?
Wouter-v-Lerberghe-be
Wouter van Lerberghe

of vul onderstaand formulier in:

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.