Skip to content

Goederen begassen

Voorraadaantastende insecten zijn een grote bedreiging voor goederen in magazijnen, silo’s en transportmiddelen zoals schepen, lichters, trucks en containers. Deze insecten kunnen veel schade aanrichten aan opgeslagen goederen met economische schade voor uw bedrijf als gevolg. Met een begassing kan EWS Fumigation goederen zoals cacao, granen, rijst en koffie efficiënt behandelen tegen voorraadaantastende insecten. Wij begassen zowel bulk, bijvoorbeeld in silo’s of schepen, als zakgoed in magazijnen of containers.

De te begassen goederen of ruimte(n) worden gasdicht afgesloten voordat het begassen van start gaat. Na een bepaalde blootstellingsperiode (afhankelijk van het gebruikte gas), worden de goederen geventileerd en vrijgegeven zodra er geen restconcentratie meer gemeten wordt. Voor grote partijen in verticale silo’s wordt gebruik gemaakt van de “sleepgastechniek” om de gasconcentratie sneller in de goederen te laten homogeniseren.

Wilt u direct een aanvraag doen? Vul dan het formulier in via onderstaande button en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Afspraak maken

Voor meer informatie kunt u bellen of contact opnemen via ons contactformulier.

Wilt u een adviseur spreken?
Wouter-v-Lerberghe-be
Wouter van Lerberghe

of vul onderstaand formulier in:

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.