Skip to content

Begassen specerijen en kruiden

Kruiden en specerijen zijn plantaardige grondstoffen. Het verschil tussen deze twee is voor veel mensen onduidelijk. Met kruiden wordt vaak verwezen naar een specerij afkomstig van kleine groene planten. Deze groeien in gematigde klimaten en voornamelijk het bladgroen en stengels worden gebruikt als smaakmaker. Met specerijen wordt vaak verwezen naar smaakmakers uit tropische klimaten. Van de planten worden naast het bladgroen en de stengels ook de bloemknoppen, meeldraden, zaadjes, vruchten, bast, en wortelstok gebruikt.

EWS kan voor u zowel specerijen begassen als kruiden begassen in bulk, zakgoed, bigbags, silo’s, duwbakken en containers. Door middel van een begassing zullen de voorraadaantasters in alle levensstadia worden afgedood. Specerijen en kruiden begassen gebeurt door middel van fosforwaterstof of middels een laagzuurstofbehandeling, zie EWS Bio treatment voor overige behandelmethoden.

Wilt u direct een aanvraag doen? Vul dan het formulier in via onderstaande button en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Afspraak maken

Voor meer informatie kunt u bellen of contact opnemen via ons contactformulier.

Wilt u een adviseur spreken?
Wouter-v-Lerberghe-be
Wouter van Lerberghe

of vul onderstaand formulier in:

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.