Skip to content

Meubels begassen

Houtaantastende insecten kunnen enorme schade aanrichten. Houtworm, boktor, spinthoutkever en vele andere specifieke houtaantasters bedreigen de kwaliteit en de waarde van uw kostbare meubelstukken.

EWS maakt gebruik van het gas Sulfuryldifluoride (SO2F2), in plaats van vloeibare bestrijdingsmiddelen. Door middel van deze methode kunnen wij 100% succes garanderen, omdat de insecten in alle levensstadia worden gedood.

U kunt de aangetaste meubelstukken of voorwerpen naar onze locatie in Werkendam brengen. Wij begassen meubels iedere eerste vrijdag van de maand. De te begassen meubelstukken worden in een gasdichte container geplaatst. De container wordt onder gas gezet met een inwerkperiode van twee dagen. Daarna worden de meubelstukken geventileerd, totdat de resterende gasconcentratie beneden te toegelaten grenswaarde is gemeten.

Dankzij onze jarenlange ervaring en hoogopgeleide medewerkers, beter bekend als gassingsleiders, is EWS Fumigation uw ideale partner voor het uitvoeren van al uw begassingswerk!

Wilt u direct een aanvraag doen? Vul dan het formulier in via onderstaande button en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Afspraak maken

Voor meer informatie kunt u bellen of contact opnemen via ons contactformulier.

Wilt u een adviseur spreken?
Wouter-v-Lerberghe-be
Wouter van Lerberghe

of vul onderstaand formulier in:

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.