Skip to content

Het is zomer! Het ideale seizoen voor insecten!

De langste dag van het jaar ligt achter ons. De zomer is officieel van start. Heerlijk, die hogere temperaturen!

Insecten
vliegenvanger
Controle van een vliegenvanger

Wij zijn echter niet de enigen die van de warmte genieten. De zomerse temperaturen vormen voor insecten namelijk de ideale voortplantingsomstandigheden. En dat is wat wij momenteel merken tijdens de controlebezoeken aan onze klanten: zowel vliegende als kruipende insecten zoeken actief naar wegen en locaties om zich te nesten. Liefst binnen.

Controle

Tijdens een controlebezoek inspecteren wij dan ook allereerst op de aanwezigheid van insecten. Mochten vliegende of kruipende insecten op de een of andere manier bij u binnen zijn geraakt, wat met dit mooie weer zeker niet uitgesloten is, dan doen we er alles aan om te vermijden dat ze in uw productieproces of opslag geraken en daar schade aanrichten.

Oplossing

Voor elk probleem met vliegende en kruipende insecten zetten wij de juiste producten en materialen in voor een gepaste bestrijding. Altijd in eerste instantie non-toxisch. Zo werken we bijvoorbeeld met vliegenvangers die door middel van een kleefplaat of kleefrol vliegende insecten aantrekken. Als de overlast écht te groot is, dan zijn we genoodzaakt over te gaan op vernevelen of sprayen met toxische producten. Een dergelijke maatregel nemen we echter pas op het moment dat non-toxische methoden geen soelaas blijken te bieden.

Preventie
Verneveling
Verneveling

Met onze gespecialiseerde producten en toestellen brengen we een infestatie van insecten in uw woning, gebouw of op opgeslagen goederen terug naar een nulpunt. Om vervolgens over te gaan op monitoring en preventie. Want dat is het uiteindelijke doel: te groeien naar een omgeving waar insecten zo min mogelijk kans hebben om een gebouw überhaupt binnen te geraken en zich er te nesten. Wat je nu kunt voorkomen, hoef je straks tenslotte niet te bestrijden!

Ervaring

In de loop der jaren hebben wij heel wat kennis en expertise opgedaan. Voor zowel particulieren als zakelijke klanten bieden wij diverse oplossingen. Benieuwd hoe we ook ú kunnen helpen?

Contact

Neemt u vrijblijvend contact op met 03 541 27 92!

PS: Dit kunt u zelf doen!

In onze plaagdierdatabase vindt u onder de noemer ‘mijten en insecten’ een overzicht van veelvoorkomende insecten, zowel vliegende als kruipende, inclusief hun gewoonten, de schade die ze eventueel veroorzaken, en manieren om ze te weren danwel te bestrijden. Zo kunt u zelf al aan de slag voordat de plaagdierbestrijder eraan te pas hoeft te komen.

Wij wensen u een fijne zomer!