Skip to content

Van 20 tot en met 24 november ’16 vindt de jaarlijkse Horeca Expo in Gent plaats. De Horeca Expo is met ruim 50.000 professionele bezoekers al meer dan 27 jaar de grootste totaalbeurs voor de horeca sector in België en omstreken. Elke horeca gerelateerde bedrijfstak is vertegenwoordigd onder de ruim 650 professionele exposanten. Zo zijn er culinaire wedstrijden, keukenboeren en worden er workshops gegeven.

Ook Eco Worldwide Solutions (EWS) is aanwezig! Hygiëne is één van de belangrijkste zaken voor iedere ondernemer in de horeca. De divisie EWS Pest control helpt ondernemers met het voorkomen of bestrijden van plaagdieren in hun zaak. De specialisten van EWS Pest control lossen ieder plaagdierprobleem professioneel en discreet op. Daarnaast geven zij u advies om schade en overlast door plaagdieren te voorkomen.

Wij ontvangen u graag bij onze stand 7426 in hal 7! Daar vertellen onze specialisten u hoe wij de kans op plaagdieren in uw zaak zo minimaal mogelijk maken, want voorkomen is beter dan genezen. Als u al last heeft van plaagdieren, helpen wij u er natuurlijk graag vanaf!
Tot de 20e!

Klik hier voor meer informatie over de divisie Pest control.
Klik hier voor meer informatie over de Horeca Expo.