Skip to content

Integrated pest management (IPM)

De werkwijze van EWS Pest control is gebaseerd op de principes van Integrated Pest Management (IPM). De basis van Integrated Pest Management is het nemen van preventieve maatregelen. Hierdoor wordt binnen dringen en ontwikkeling van plaagdieren en ongedierte in en om gebouwen tot een minimum beperkt. Hierbij kunt u bijvoorbeeld denken aan bouwkundige aanpassingen zoals het dichten van gaten, kieren en slecht sluitende deuren. Zonder deze aanpassingen blijven plaagdieren de mogelijkheid hebben om gebouwen binnen te dringen.

Onze servicetechnici, in de volksmond ongediertebestrijders genoemd, zijn getraind in het signaleren van mogelijke risicogebieden in en om gebouwen of processen. Tijdens de reguliere controles geven wij advies met betrekking tot het weren van plaagdieren en ongedierte.

Daarnaast beschikt EWS Pest control over een gespecialiseerd team dat de benodigde (bouwkundige) weringsmaatregelen kan treffen. Zij kijken met de ogen van een ongediertebestrijder naar de bouwkundige hiaten. Hierdoor kan het huidige of eventueel toekomstige overlast nog beter worden verholpen.

Afspraak maken

Voor meer informatie of het maken van een vrijblijvende afspraak belt u ons of vul het contactformulier in.

Wilt u een adviseur spreken?
Serge-v-hoomissen-be
Serge van Hoomissen

of vul onderstaand formulier in:

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Meer informatie