Skip to content

Kwaliteitsaudits

EWS Group

EWS Pest control ondersteunt uw bedrijf door het uitvoeren van kwaliteitsaudits op het gebied van hygiëne, milieu en bouwkundige wering. Al deze kwaliteitsaudits vinden plaats op basis van de uitgangspunten van IPM en alle facetten van modern plaagdiermanagement.

Deze kwaliteitsaudits kunnen we onderverdelen in onderstaande categorieën:

  • Nulmeting: de start van een samenwerking op het gebied van plaagdiermanagement.
  • Field biologist inspectie: veelal onderdeel van externe eisen opgelegd door de afnemers. Maar ook onderdeel van een kwaliteitsbeheerssysteem in opdracht van u als klant.
  • Bouwkundig inspectie: hierbij ligt de focus op de wering van plaagdieren door inzicht te verkrijgen in toetreden en ontwikkeling binnen een gebouwencomplex.
  • Second opinion: dit kan een mix van bovengenoemde inspecties zijn, om te beoordelen of het huidige plan van aanpak binnen het plaagdierbeheerssysteem voldoende borging geeft op een plaagdiervrije omgeving.

Na afronding van een bovenstaande vindt altijd een evaluatie plaats, in de vorm van een nabespreking. Ook ontvangt u, indien gewenst, binnen enkele werkdagen een rapportering met daarin alle bevindingen en adviezen. Dit kunnen onder andere adviezen zijn omtrent bouwkundige, hygiënische, bedrijfsmatige en/of fysische factoren. EWS Pest control kan u vervolgens ondersteunen bij het uitvoeren van deze adviezen. Denk hierbij aan training van uw personeel en het daadwerkelijk uitvoeren van bouwkundige weringsmaatregelen. Dit laatste is veelal een onderdeel van de start van onze samenwerking binnen een plaagdierbeheersplan.

Afspraak maken

Voor meer informatie of het maken van een vrijblijvende afspraak belt u ons of vul het contactformulier in.

Wilt u een adviseur spreken?
Serge-v-hoomissen-be
Serge van Hoomissen

of vul onderstaand formulier in:

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Meer informatie