Skip to content

Particulier

Heeft u ongedierte in huis of in uw tuin ontdekt? Geen paniek. Of het nu gaat om ratten, muizen, wespen, kakkerlakken of houtworm, EWS Pest control biedt de helpende hand! Onze specialisten bestrijden dierplagen snel en discreet.
EWS Pest control private
KAKKERLAKKEN
EWS Pest control private
SPINNEN
EWS Pest control private
MIEREN
EWS Pest control private
VLIEGEN
EWS Pest control private
MUIZEN
EWS Pest control private
WESPEN
EWS Pest control private
RATTEN
EWS Pest control private
ZILVERVISJES

Snelle responstijd
De specialisten van EWS Pest control begrijpen dat ongedierteoverlast in huis erg vervelend is en u hier zo snel mogelijk van af wil. Dit verklaart onze snelle responstijd en doelgerichte aanpak. Onze specialist brengt u een bezoek om de plaag te lokaliseren en zo mogelijk meteen op te lossen. U krijgt tevens een advies over hoe het probleem in de toekomst kan worden voorkomen.

 

Niet-schadelijke bestrijdingsmiddelen
EWS Pest control richt zich voornamelijk op het adviseren van u als klant en het nemen van preventieve maatregelen. Indien bestrijding gewenst is, gebeurd dit op basis van het IPM-principe. EWS Pest control maakt enkel gebruik van veilige, toegestane en professionele bestrijdingsmiddelen. Deze middelen zijn bij toepassing volgens het wettelijk gebruiksvoorschrift niet schadelijk voor uzelf, uw kinderen, uw huisdieren of de toepasser. Onze technicus stemt de bestrijdingswijze en bijbehorende middelen af op uw situatie.

Afspraak maken

Voor meer informatie of het maken van een vrijblijvende afspraak belt u ons of vul het contactformulier in.

Wilt u een adviseur spreken?
Serge-v-hoomissen-be
Serge van Hoomissen

of vul onderstaand formulier in:

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Meer informatie