Skip to content

XIGNAL: DÉ ICT-OPLOSSING VOOR UW PLAAGDIERVRIJE OMGEVING

Wilt u op een effectieve en gemakkelijke manier een plaagdiervrije omgeving bewerkstelligen? EWS Pest Control biedt hier dé perfecte ICT-oplossing voor met de slimme vallen van Xignal in combinatie met de EWS Portal!

De ongediertebestrijder voert op menig klantlocatie 8, 12, 26 of zelfs tot 52 plaagdierinspecties per jaar uit. Dit allemaal om te achterhalen of er muizen, ratten of andere plaagdieren aanwezig zijn. Dit is een zeer gedegen, maar tevens arbeidsintensieve aangelegenheid.

De oplossing

De EWS Portal is in combinatie met de digitale monitoring van Xignal het meest vooruitstrevende en geautomatiseerde online registratiesysteem. Een systeem dat geprezen is door meerdere internationale auditors. Deze digitale monitoring heeft voor u meerdere voordelen:

  • 24/7 monitoring en realtime overzicht in de EWS Portal;
  • Direct een update bij een gesprongen val, met of zonder vangst;
  • Meteen inzicht in de locatie van de gesprongen val;
  • Bij vangst kan er direct actie worden ondernomen.

Hoe werkt Xignal?

Xignal is verkrijgbaar als muizen- en rattenval en beschikt over meerdere sensoren. Deze sensoren registreren niet alleen wanneer een val dichtklapt, maar ook of er wel of geen vangst is. Het systeem communiceert via LoRa. Met behulp van de bijgeleverde gateway wordt de status van de val nagenoeg realtime in de EWS Portal weergegeven.

Meer weten?

Wilt u meer weten over Xignal en de EWS Portal voor uw plaagdierenbestrijding? Twijfel dan niet om contact met ons op te nemen! Voor meer informatie over het EWS Portal, klik hier.

Afspraak maken

Voor meer informatie of het maken van een vrijblijvende afspraak belt u ons of vul het contactformulier in.

Wilt u een adviseur spreken?
Serge-v-hoomissen-be
Serge van Hoomissen

of vul onderstaand formulier in:

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Meer informatie